Halaman

Selasa, 12 April 2011

Cun 4 : Lilianna Mardiana


Nama : Lilianna Mardiana
Umur : 22 Tahun
Status : Da berpunya da
Ulasan : Peh!!pertama kali aku tengok dah tergoda,mature gile,suara pun comei..korang jangan tertipu lak umor baru 22tahun, dia ini budak Law kat  Multimedia University,hati-hati ea. beauty,funny with brain. Thump UP!!
Twitter : unknown
Facebook : unknown

Di bawah ini beberapa gambar yang di ambil dari blog dia.Enjoy!!


 

  


2 ulasan:

 1. die ni mmg n matured..
  sangat suka tgk gaya dia ;)

  BalasPadam
 2. Assalamualaikum,
  Saya Liyana Mardiana (@ Lilianna Mardiana) dengan rendah diri memohon jasa baik dan kerjasama daripada pihak Cik/Tuan untuk membuang gambar-gambar 'free hair' atau tidak menutup aurat kepunyaan saya yang terdapat di dalam blog atau website kepunyaan Cik/Tuan.

  Terlebih dahulu saya memohon maaf sekiranya permintaan saya ini menyusahkan pihak Cik/Tuan. Namun, sebagai hamba Allah SWT, saya tidak tahu bila ajal akan menjemput saya. Oleh itu, saya amat berharap agar tiada lagi gambar-gambar saya yang tidak menutup aurat dipamerkan di mana-mana blog atau website.

  Kerjasama dan bantuan daripada pihak Cik/Tuan amatlah dihargai. Hanya Allah SWT yang dapat membalas jasa baik pihak Cik/Tuan.

  Yang Benar,
  Liyana Mardiana


  وَمَنْ سَتَرَ عَلَى مُسْلِمٍ فِي الدُّنْيَا سَتَرَ اللَّهُ عَلَيْهِ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ

  “Dan barangsiapa yang menutupi (aib) seorang muslim sewaktu di dunia, maka Allah akan menutup (aibnya) di dunia dan akhirat” (Hadits Riwayat Imam at-Tirmidzi).

  BalasPadam